Bij ons studeren

40-minutenrooster

De lessen op 't R@velijn duren 40 minuten. In deze tijd krijgen de leerlingen vaklessen en R@velijntijd.

Vaklessen
Onder vaklessen in klas 1 verstaan we Nederlands, Engels, M&M, wiskunde, M&N, M&C, L.O., levo, M&T en verzorging. In klas 2 komt er Duits (niet bij basis) en natuur- en scheikunde bij. Tijdens deze lessen zijn de leerlingen vooral bezig met de kennis van het vak zelf. Leerlingen werken voornamelijk op school en hebben hierdoor dus niet veel huiswerk.

R@velijntijd 

Tijdens R@velijntijd gaan de leerlingen zowel binnen als ook buiten de school aan het werk. In de les zijn de leerlingen bezig met verdelen van taken - afspraken maken - brieven schrijven - hoe benader je mensen - enz. De les daarna gaan de leerlingen in de omgeving op pad om de plannen uit te voeren.

R@velijntijd - mentoruur 

Elke klas heeft één keer in de week een mentoruur. De leerlingen kunnen met al hun vragen, opmerkingen, klachten, enz. bij de mentor terecht. Uiteraard geldt dit ook andersom. Als de mentor je of de hele klas wil spreken, kan dit tijdens dit uur.

Profielen en leerwegen

Wij hebben de volgende leerwegen: 

We werken met twee onderwijsconcepten: R@velijn Domeinleren en R@velijn Agora.

Onze profielen zijn:    

​Voor de oriëntatie op onze technische profielen nemen wij deel aan verschillende LOB-activiteiten, georganiseerd door Techniektalenten.nl.
Meer informatie over Techniektalenten én een overzicht van deze activiteiten vind je hier:

 

Onderwijsconcepten in beeld

Bekijk hier de video van onze onderwijsconcepten!

Voor meer video's van onze school kun je terecht op ons Y
ouTube-kanaal. Check ook eens onze Facebook en Instagram!