Verdere kennismaking met ‘t R@velijn

Je zit in groep 7/8 en je kijkt er naar uit om naar een middelbare school te gaan. Dat is ook hartstikke leuk want daar ga je weer een hoop mooie dingen beleven. Het kiezen van een school is een moeilijke beslissing en in deze vervelende tijd is het kennismaken met nieuwe scholen even helemaal anders. Wat normaal al een hele stap is, wordt door de corona nog veel spannender! Wij willen je zo goed mogelijk helpen bij deze keuze. Daarom hebben wij voor je én je ouders een filmpje gemaakt. Hierin zie je wat wij als school allemaal doen.

Zo kun je onze school alvast op afstand leren kennen!Verder vinden wij het natuurlijk super om je op onze mooie school te mogen ontvangen. Dit is op dit moment lastig, maar niet onmogelijk. Daarom organiseren wij verschillende dagen om ons nóg beter te leren kennen. De meeste dagen zijn voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders. Voor leerlingen uit groep 7 en hun ouders is een apart moment gepland.


De inschrijfavonden van 9 en 10 maart vinden fysiek plaats bij ons op school.
Ouders en hun kind(eren) kunnen op die avond bij ons terecht van 17.00 tot 20.00 uur.
Zij brengen een volledig ingevuld aanmeldingsformulier, een kopie van het paspoort of de identiteitskaart van hun kind(eren) en een kopie van het schooladvies mee.
Op 3 maart is er van 13.00 uur tot 16.30 uur nog een mogelijkheid om mee te lopen met R@velijn Agora of R@velijn Domeinleren.
Inschrijven via onze nieuwe R@velijn app. Hier vind je nóg meer informatie over onze school. Zo krijg jij een goed beeld van ’t R@velijn én ben je hopelijk al een stapje verder in het kiezen van je nieuwe school! Deze app kun je downloaden door in de bekende appstore te zoeken op ‘open dag app’ of door onderstaande QR-code te scannen:(op dit moment de website geopend op je telefoon of tablet? Klik hier voor de google play store en hier voor de App store)
Wanneer je de app hebt gedownload,  kun je zoeken op:
’t Ravelijn 

Onder 'what's happening?' kun je de beschikbare evenementen vinden. Schrijf je daarna bij 'belangrijke data' in!

Succes met je verdere keuze en hopelijk tot ziens. Pak je kans op ’t R@velijn!