Centrale aanmeldingen

Centrale aanmeldingen:

Dinsdag 10 maart tussen 17.00 en 20.00 uur
Woensdag 11 maart tussen 17.00 en 20.00 uur

Op dinsdag 10 en woensdag 11 maart 2020 vinden de centrale aanmeldingen plaats voor het Voortgezet Onderwijs in de regio. Net zoals de andere jaren vinden deze aanmeldingen op school plaats.

In het kader van de meest recente ontwikkelingen rond het Coronavirus en het advies van het RIVM voor onze regio, hebben wij als school extra maatregelen getroffen.

De school is tijdens bovenstaande tijden geopend zodat u samen met uw zoon of dochter de aanmelding op school kan komen doen.
Wij begrijpen dat er wellicht ouders en leerlingen zijn die vanwege gezondheidsredenen niet in de gelegenheid zijn om persoonlijk langs te komen op de aanmeldavonden.

In dat geval verwijzen wij u graag naar ons digitaal aanmeldformulier welke terug is te vinden op onze website en onderaan dit bericht. Dit formulier kunt u digitaal invullen, opslaan en ondertekenen. Als u er hierna een foto maakt, kunt u deze naar ons mailen (info@ravelijnstb.nl).

Verder is het ook mogelijk om op 10 en 11 maart enkel langs te komen om het formulier in te leveren. In beide gevallen zullen wij dan op een later moment telefonisch contact met u opnemen om een vervolgafspraak te maken of de inschrijving verder telefonisch af te ronden.

LET OP: De aanmelddata blijven ongewijzigd. Het is daarom van belang om dinsdag respectievelijk woensdag aan te melden.

Met vriendelijke groet,H.J.B. de Jonge, directeur
Media
  • index