uitnodiging Happy Ouders

Beste ouders/verzorgers,  

Uw zoon of dochter krijgt wellicht al snel de neiging om kennis te maken met het uitgaansleven in Bergen op Zoom. Dat vraagt wat van u als ouder. Voordat het zo ver is, wil gemeente Bergen op Zoom, ouders graag voorbereiden, zodat jongeren straks veilig kunnen uitgaan.  

Op 25 maart 2020 nodigen we u uit zelf een kijkje te nemen tijdens een ludieke ‘kroegentocht’ op de Markt, genaamd ‘Happy Ouders’. Dit jaar is er aandacht voor het onderwerpen als puberbrein, de regels in de stad en alcohol en opvoeding.  

Tijdens deze HAPPY OUDERS avond krijgt u de mogelijkheid een kijkje te nemen in Bergse horecagelegenheden, die populair zijn. Op elke locatie zijn er verschillende interactieve workshops gericht op het thema VEILIG UITGAAN. Deze workshops vertellen u feiten en verhalen uit de praktijk. Ook is er ruimte om met elkaar en met deskundigen van mening te wisselen en vragen te stellen.  

De workshops zijn:
o   Novadic-Kentron preventie over alcohol en opvoeding.
o   Over handvatten in de opvoeding en hoe de verantwoordelijkheid wordt gedeeld met de horeca om de veiligheid te vergroten.
o   Politie/Halt
o   Wat als uw kind toch wordt betrapt op alcohol of iets anders, wat zijn de regels?
o   Helder Theater
o   Wat maakt u als ouder mee met opgroeiende pubers.    

Op 25 maart start de avond om 19.30 uur, op de Oude Markt. Als u zich opgeeft, krijgt u via de mail op 23 maart te horen waar u precies vanaf 19:00 uur wordt verwacht.
Uiterlijk 22.00 uur eindigt de avond.  

Aanmelden: www.happyouders.nl --> Kies voor de optie Bergen op Zoom. Wacht niet te lang met inschrijven, het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmelden kan van 9 maart tot en met 21 maart.
Maandag 23 maart ontvangt u een mail met de precieze locatie.  

Wij zien u graag binnenkort!   Team Happy ouders
Media
  • index